lørdag den 9. juli 2011

Legetøj til sommerferien

Sommerferien er over os, og mange skal ud og rejse. Det kan være svært at finde ud af, hvilket legetøj, der skal tages med til ferien, bilturen eller flyveturen. Vi vil gerne have noget, der kan aktivere de små i lang tid, men samtidig skal det heller ikke være noget, der fylder for meget.

Vi har samlet lidt inspiration til ferien, som kan være rammen for mange timers leg.

Til de små er der sanselegetøj, dukker og stabeltræ. Det fylder ikke ret meget og kan være i håndbagagen, hvis I skal flyve på ferie. Det kan også bruges på bagsædet, hvis ferien i år er bilferie.


 Til de lidt større har vi udvalgt dette smarte legekøkken. Et legekøkken giver mange timers leg, men et almindeligt legekøkken er for stort til at rykke rundt på, men dette transportable legekøkken er lige til at pakke i kufferten og have med.

Puslespil er altid populære og her kan alfabetet trænes samtidigt. Perlerne er med forskellige figurer. Sættet består af 4 æsker med forskellige perler, så der er mulighed for at udfolde fantasien og kreativiteten.
Den sidste ting vi har udvalgt er en rigtig familieklassiker; nemlig brætspillet ludo. I stedet for den klassike opdeling i farver har hver spiller her et hold bondegårdsdyr. 

Der er mange muligheder for at gøre rejsen lidt lettere, og det er også rart for de små at have noget med hjemme fra, som de kender. Se mere skønt legetøj i webshoppen http://www.uglenogelefanten.dk/.

Der er også masser af legetøj til dem, der nyder ferien derhjemme. I løbet af someren vil der komme forslag til forskellige aktiviteter til ferien uanset, om I skal ud og rejse eller nyde sommeren i Danmark.Ingen kommentarer:

Send en kommentar