mandag den 26. september 2011

Støtte til en ny legestuegruppe

I dag blev jeg kontaktet af en gruppe private dagplejere, der skal have starte en legestuegruppe op. Som en del af opstarten skal de selvfølgelig bruge legetøj til de små guldklumper, og ville høre om Uglen og Elefanten vil støtte med et stykke legetøj, der styrker sanserne og motorikken. Og selvfølgelig vil jeg det! I morgen sender vi Søren Skildpadde og en vimpelrække af sted til Haderslev, så er der både til sanser, motorik og pynt!

Det er vigtigt, at vi hjælper de små på vej, så godt vi kan. Dagplejerne gør et kæmpe stykke arbejde med vore børn hver dag, og de lærer så meget. Jeg er glad for at kunne hjælpe dem med at hjælpe os:-)

Nedtællingen er begyndt!

Nu er nedtællingen helt officielt begyndt, og der er ved at opbygge sig en mindre sommerfuglekoloni i maven! Men hvor jeg glæder mig! Der er kommet nogle flere ting på plads angående styling af butikken, og for hver ting, der sker, bliver jeg mere og mere tilfreds. De seneste billeder ser sådan ud:


Målet er at blive en specialbutik med trælegetøj, som er hyggelig, hvor folk godt kan lide at komme og kan få nogle ting, der ikke findes i alle butikker, der forhandler produkter til børn. Jeg håber det lykkes:-)
Alle varerne kommer selvfølgelig også til webshoppen (http://www.uglenogelefanten.dk/) når butikken er åben, og der bliver lidt mere tid!

mandag den 12. september 2011

Uglen og Elefanten gøres klar

Der er lidt lang tid mellem indlæggene på bloggen lige for tiden, men jeg abejder på livet løs, så min butik snart kan være klar til åbning. Lige nu går jeg og venter på, at alle varerne kommer hjem og kan komme på hylderne. Inventaret er ved at være på plads, og jeg maler på livet løs. Mens jeg maler inventar, maler min datter sten, der er samlet ved stranden i løbet af sommeren:-)








Der er hygge i udestuen, mens jeg maler inventar og krudtuglen maler strandsten. Hun elsker at få lov at være med. I går var skruetrækkeren hendes bedste ven, mens vi samlede reoler:-)

mandag den 5. september 2011

Og vinderen er......

Så er jeg kommet hjem fra en dejlig ferie, så nu er tiden inde til at finde vinderen af min give away. Jeg har haft en lille hjælper, der har trukket vinderen, som er:





DuusMuss
Det skal så lige siges at jeg har skrevet navnet forkert:-)

Et stort tillykke! Du må meget gerne sende en mail med din adresse til mail@uglenogelefanten.dk, og så sender jeg den skønne bog af sted til dig.

Rigtig god dag:-)